Denné menu 1.6.-5.6.2020

Pondelok

Polievka: Karfiólová s mrkvou (0,3l)*1,7

1. Konfitovaná bravčová krkovička s dusenou červenou kapustou, kysnutou knedľou a vypek (130g+160g)*1,3,7

2. Kurací plátok zapekaný s hermelínom, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (120g+100g+50g)*7

3. Cestoviny La prima vera s hráškom, brokolicou a smotanou, syr (250g)*1,3,7


Utorok

Polievka: Zeleninový borsč s pochúťkovou smotanou (0,3l)*7,9

1. Bravčové karé na sedliacky spôsob s cibuľkou a chrenom, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky (110g+100g+50g)*7

2. Kurací steak na špargľovom kréme s bielym vínom a maslom, ryža s pažítkou (120g+150g)*7

3. Domáce bryndzové halušky so slaninkou a pórom (300g)*1,3,7


Streda

Polievka: Hrachová s opekaným chlebíkom (0,3l)*1

1. Čevapčiči s varenými zemiaky zemiakmi a cibuľovým šalátikom a horčicou (150g+150g)*1,3,7

2. Kurací plátok na parenej zelenine s demi glace omáčkou a ryžou (120g+150g)*9

3. Cézar šalát s kuracími kúskami, slaninkou, parmezánom a domácim dresingom (250g)*1,3,7


Štvrtok

Polievka: Frankfurtská s chlebíkom (0,3l)1,3,7

1. Steak z bravčového karé na opekaných zemiakoch pučených s tvarohom a pórom (110g+150g)*7

2. Kuracie soté s hráškom a karotkou, omáčka s bylinkami a maslom, ryža (120g+150g)*7

3. Plnený encián s kelom a slaninkou, pečený v lístkovom ceste, varené zemiaky, tatárska omáčka (80g+150g)1,3,7


Piatok

Polievka: Slepačia s mäsom a zeleninou (0,3l)1,3,7,9

1. Restovaná bravčová pečeň so slaninkou a červeným vínom, ryža (120g+150g)*7

2. Parížsky kurací rezeň v cestíčku so šunkou a hráškom, zemiaková kaša (120g+150g)

3. Zapekané palacinky s tvarohom, čokoládou a pudingom (250g)*1,3,7

Týždenná ponuka

Rizoto Arborio s kúskami sviečkovice, sušenými paradajkami a parmezánom (300g)*7

Cena: 6,80€

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 2,00€

Vyprážaná zmrzlina s jahodami (80g)*1,3,7

Šalát týždňa – cena 4,90€

Miešaný zeleninový šalát s tuniakom, kukuricou a vareným vajíčkom, kôprovým dresingom a pečivom (300g)1,4,7