Denné menu 13.8.-17.8.2018

Pondelok

Polievka: Brokolicová krémová s nivou (0,3l)*1,7

1. Bravčové karé podávané s opekanými zemiaky pučenými s pórom a tvarohom, demi glace (120g+150g)*7

2. Kuracie soté s hráškom a karotkou, ryža (120g+100g)

3. Penne ala´Arrabbiata mierne pikantné, zastrúhané syrom (250g)*1,3,7


Utorok

Polievka: Hŕstková s chlebíkom (0,3l)*1

1. Bravčové čevapčiči s cibuľovým šalátom a horčicou, varené zemiaky (150g+150g)*1,3,7

2. Kurací steak s blanžírovanou zeleninou na masle, ryža (120g+150g)*9

3. Tekvicové rizoto s parmezánom, semiačkami a parmezánovým chipsom (250g)*1,3,7


Streda

Polievka: Zelerová (0,3l)*1,7,9

1. Segedínsky guláš so smotanou a kysnutou knedľou (120g+160g)*7

2. Kurací steak na jemne pikantnej šošovici so jullien zeleninou, 1/2 ra (120g+150g)*9

3. Rybie filé vyprážané v parmezánovom cestíčku, podávaný so zemiakovou kašou a zeleninkou (120g+150g)*1,3,4,7


Štvrtok

Polievka: S fazuľkovými luskami (0,3l)*1,7

1. Bravčový plátok na kapary omáčke s troškou smotany, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky (120g+100g+50g)*7

2. Kurací plátok marinovaný s čerstvým tymiánom, podávaný s ryžou s paradajkovým concase (120g+150g)

3. Vyprážaný encián s varenými zemiakmi a brusnicami (120g+150g)*1,3,7


Piatok

Polievka: Slepačí vývar s rezancami (0,3l)*1,3,9

1. Šťavnaté bravčové rizoto, kyslá uhorka, syr (250g)*7

2. Vyprážaný kurací rezeň so sezamom, zemiaková kaša s vňaťkou a maslom (120g+150g)*1,3,7

3. Palacinky s banánom a nutelou, šľahačka a čokoláda (250g)*1,3,7

Týždenná ponuka

Medajlónky z bravčovej panenky s omáčkou z brandy, zeleného korenia s jahodami, 1/2 ryža, 1/2 krokety (150g+150g)*1,3,7

Cena: 6,20€

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,50€

Pošírovaná broskyňa s pistáciovou zmrzlinou a domácim keksíkom (80g)*1,3,7

Šalát týždňa – cena 4,10€

Miešaný zeleninový šalát s pečenou paprikou, ľadovým šalátom, nakladaným balkánskym syrom a pečivom (300g)*1,7