Denné menu 14.12.-18.12.

Pondelok

Polievka: Cesnaková so zemiakmi a pórom (0,3l)

1. Bravčové karé na horčičných semiačkach, ryža (110g+200g)

2. Gurmánske kuracie soté, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)

3. Špagety Genoveze s parmezánom a olivovým olejom (300g)


Utorok

Polievka: Zeleninová s hráškom (0,3l)

1. Moravský vrabec na kyslej kapuste s kysnutou knedľou (130g+160g)

2. Kurací steak na omáčke z ružového korenia so smotanou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)

3. Gratinované rybie filé s bylinkami, zeleninou a maslovou omáčkou, varené zemiaky (150g+200g)


Streda

Polievka: Paradajková s krupicovými haluškami (0,3l)

1. Čevapčiči s varenými zemiakmi, horčicou a cibuľovým šalátom (150g+200g)

2. Grilované vykostené stehno so zeleninovým šalátom, ryža (130g+200g)

3. Gnocchi s hubovou omáčkou, zastrúhané syrom (300g)


Štvrtok

Polievka: Fazuľová s údeným mäskom (0,3l)

1. Bravčový plátok gratinovaný s kápiou a gazdovským syrom, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky (130g+100g+50g)

2. Kuracie soté na čínsky spôsob z čerstvej zeleniny, ryža (100g+200g)

3. Miešaný zeleninový šalát s kuracími kúskami, jogurtom a pečivom (300g)


Piatok

Poliavka: Francúszka s mäsom a bielym vínom(0,3l)

1. Bravčový rezeň v cesnakovo-syrovom cestíčku, tlačené zemiaky s opekanou cibuľkou (110g+200g)

2. Kurací steak na chili šošovicovom ragú so zelerovým julien, 1/2 ryža, 1/2 opekané zemiaky (100g+100g+50g)

3. Jablkovo škoricová zemľovka s jablkami a orechami (250g)

Týždenná ponuka

Vykostené kuracie stehno s hubovou omáčkou a pučenými zemiakmi s údeným syrom a pretžlenovou vňaťkou  (150g+200g)

Cena: 4,80€

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,20€

Horúce ovocie so zmrzlinou a šľahačkou (80g)

Šalát týždňa – cena 3,60€

Miešaný zeleninový šalát s vypražanými kúskami nivy, vlašskými orechami a citrónovým dresingom (300g)