Denné menu 14.12.-18.12.
Pondelok
Polievka: Cesnaková so zemiakmi a pórom (0,3l)
1. Bravčové karé na horčičných semiačkach, ryža (110g+200g)
2. Gurmánske kuracie soté, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)
3. Špagety Genoveze s parmezánom a olivovým olejom (300g)
Utorok
Polievka: Zeleninová s hráškom (0,3l)
1. Moravský vrabec na kyslej kapuste s kysnutou knedľou (130g+160g)
2. Kurací steak na omáčke z ružového korenia so smotanou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)
3. Gratinované rybie filé s bylinkami, zeleninou a maslovou omáčkou, varené zemiaky (150g+200g)
Streda
Polievka: Paradajková s krupicovými haluškami (0,3l)
1. Čevapčiči s varenými zemiakmi, horčicou a cibuľovým šalátom (150g+200g)
2. Grilované vykostené stehno so zeleninovým šalátom, ryža (130g+200g)
3. Gnocchi s hubovou omáčkou, zastrúhané syrom (300g)
Štvrtok
Polievka: Fazuľová s údeným mäskom (0,3l)
1. Bravčový plátok gratinovaný s kápiou a gazdovským syrom, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky (130g+100g+50g)
2. Kuracie soté na čínsky spôsob z čerstvej zeleniny, ryža (100g+200g)
3. Miešaný zeleninový šalát s kuracími kúskami, jogurtom a pečivom (300g)
Piatok
Poliavka: Francúszka s mäsom a bielym vínom(0,3l)
1. Bravčový rezeň v cesnakovo-syrovom cestíčku, tlačené zemiaky s opekanou cibuľkou (110g+200g)
2. Kurací steak na chili šošovicovom ragú so zelerovým julien, 1/2 ryža, 1/2 opekané zemiaky (100g+100g+50g)
3. Jablkovo škoricová zemľovka s jablkami a orechami (250g)
Týždenná ponuka
Vykostené kuracie stehno s hubovou omáčkou a pučenými zemiakmi s údeným syrom a pretžlenovou vňaťkou (150g+200g)
Cena: 4,80€
Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,20€
Horúce ovocie so zmrzlinou a šľahačkou (80g)
Šalát týždňa – cena 3,60€
Miešaný zeleninový šalát s vypražanými kúskami nivy, vlašskými orechami a citrónovým dresingom (300g)