Denné menu 14.3.-18.3.2016
Pondelok
Polievka: Šampiňónová s mrveničkou (0,3l)
1. Bravčové karé na smotanovej omáčke zo zeleného korenia a brandy, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky (110g+100g+50g)
2. Kuracie soté s cuketou a hubami, ryža (100g+200g)
3. Špagety Genoveze s olivovým olejom a strúhaným parmezánom (300g)
Utorok
Polievka: Zeleninová (0,3l)
1. Pečená bravčová krkovička na čiernom pive, bylinkách a cesnaku, pučené zemiaky s pórom (110g+200g)
2. Kuracie prsia na demi glace omáčke, bazalkovo-paradajková ryža (100g+200g)
3. Kurací Club sandwich so slaninou, zeleninou, dresingom a hranolkami (100g+100g)
Streda
Polievka: Krémová pórová so šunkou a vajíčkom (0,3l)
1. Bravčové karé na poľovníckej omáčke s vínom, brusnicami a koreňovou zeleninou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (110g+100g+50g)
2. Kurací steak s omáčkou z jabĺk, cideru a masla, kari ryža (100g+200g)
3. Vyprážané rybie filé, zemiaková kaša a zeleninová obloha (150g+200g)
Štvrtok
Polievka: Hrachová s restovanou cibuľkou a krutónmi (0,3l)
1. Mäsová roláda plnená klobásovou zmesou, pučené zemiaky, výpek (110g+200g)
2. Rizoto parboiled so zeleninou, mascarpone, syrom a kuracími kúskami (300g)
3. Francúszke zemiaky so slaninkou a údeninou, kyslá uhorka (300g)
Piatok
Polievka: Balkánsky vývar s mletým hovädzím mäskom (0,3l)
1. Važecká pochúťka v zemiakovej placke, syr, čalamáda (100g+160g)
2. Kuracie prsia na neapolskej omáčke, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)
3. Jablková žemľovka so škoricou a hrozienkami podávaná s vanilkovým krémom (250g)
Týždenná ponuka
Rizoto Arborio s kúskami lososa, hráškom a mrkvou, parmezán (300g)
Cena: 5,80€
Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,20€
Čokoládový koláčik s orechami preliaty s citrónovým krémom (80g)
Šalát týždňa – cena 3,60€
Miešaný zeleninový šalát s natrhanou mozzarellou,rukolou, sušenými paradajkami a dresingom (300g)