Denné menu 15.2.-19.2.2016

Pondelok

Polievka: Zemiaková kyslá (0,3l)

1. Bravčové karé na omáčke demi-glace so slaninkou a volským okom, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky (110g+100g+50g)

2. Kuracie prsia v marináde, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)

3. Penne so sladkými talianskymi paradajkami, hráškom a syrom (300g)


Utorok

Polievka: Zeleninová Minestróne (0,3l)

1. Obrátený bravčový rezeň s maslovou zemiakovou kašou (100g+200g)

2. Kurací steak na omáčke z restovaného póru, bieleho vína a masla, ryža (100g+200g)

3. Špenátový prívarok s varenými zemiakmi a vajíčkom (150g+200g)


Streda

Polievka: Šošovicová s údeným mäsom(0,3l)

1. Sentami mňamburger v domácej žemli s malými hranolkami (120g+100g)

2. Kurací plátok na ružovom korení so smotanou, ryža (100g+200g)

3. Rybie filé na blanžírovanej zelenine, varené zemiaky a jogurtový dresing (150g+200g)


Štvrtok

Polievka: Brokolicový krém s nivou (0,3l)

1. Bravčové karé zapekané so šampiňónmi a praženou cibuľkou, ryža (110g+200g)

2. Kuracie soté s čínskou zeleninou a ryžou Basmati (100g+200g)

3. Encián grilovaný v domácej zmesi byliniek, varené zemiaky a brusnice (110g+200g)


Piatok

Polievka: Hovädzí vývar s celestínskymi rezancami a zeleninou (0,3l)

1. Vyprážaný bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát (110g+200g)

2. Pečené kuracie stehno s bylinkami, ovocné chutney, ryža (260g+200g)

3. Domáce makové šúľance so slivkovým lekvárom a maslom (250g)

Týždenná ponuka

Restované kúsky hovädzej sviečkovice a panenky na mexický spôsob so zemiakovými dukátikmi (150g+200g)

Cena: 6,20€

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,20€

Vyprážaná zmrzlina s ovocím (80g)

Šalát týždňa – cena 3,60€

Miešaný zeleninový šalát s riccotou, paradajkami a olivami (300g)