Denné menu 16.11.-20.11.
Pondelok
Polievka: Zemiaková kyslá s chlebíkom (0,3l)
1. Vyprážaný bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát (110g+200g)
2. Kurací steak na blanžírovanej čerstvej zeleninke, kari ryža (100g+200g)
3. Zeleninová fritata, varené zemiaky a listový šalát (150g+200g)
Utorok
Sviatok: v tento deň denné menu nepodávame
Streda
Polievka: Kelová so slaninkou (0,3l)
1. Pečená krkovička na znojemský spôsob, ryža (130g+200g)
2. Kuracie ragú so zeleninou, bylinková ryža (100g+200g)
3. Lasagne bolognese s bešamelom a domácimi cestovinami (300g)
Štvrtok
Polievka: Tekvicová (0,3l)
1. Bravčová kapsa plnená kyslou kapustou, slaninkou a udeným oštiepkom, varené zemiaky (110g+200g)
2. Kurací plátok zapekaný s broskyňou a syrom, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)
3. Domáce zemiakové gnochci so sušenými rajčinami a baby špenátom (300g)
Piatok
Poliavka: Zeleninová Minestróne s parmezánom (0,3l)
1. Hovädzia sviečková na smotane, knedľa (100g+160g)
2. Kuracie prsia v bazalkovo-horčicovej marináde s medom, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)
3. Domáce lievance s ovocím a čučoriedkami, čokoládou a šlahačkou (250g)
Týždenná ponuka
Farebné talianske rizoto Arborio s kúskami bravčovej panenky s parmezánom a smotanou (350g/100g)
Cena: 5,20€
Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,20€
Mramorová Panna Cotta s kúskami tvarohu (80g)
Šalát týždňa – cena 3,60€
Listový šalát s marinovanou mozzarellou, cherry rajčinami a bazalkovým pestom (250g/80g)