Denné menu 16.11.-20.11.

Pondelok

Polievka: Zemiaková kyslá s chlebíkom (0,3l)

1. Vyprážaný bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát (110g+200g)

2. Kurací steak na blanžírovanej čerstvej zeleninke, kari ryža (100g+200g)

3. Zeleninová fritata, varené zemiaky a listový šalát (150g+200g)


Utorok

 

Sviatok: v tento deň denné menu nepodávame


Streda

Polievka: Kelová so slaninkou (0,3l)

1. Pečená krkovička na znojemský spôsob, ryža (130g+200g)

2. Kuracie ragú so zeleninou, bylinková ryža (100g+200g)

3. Lasagne bolognese s bešamelom a domácimi cestovinami (300g)


Štvrtok

Polievka: Tekvicová (0,3l)

1. Bravčová kapsa plnená kyslou kapustou, slaninkou a udeným oštiepkom, varené zemiaky (110g+200g)

2. Kurací plátok zapekaný s broskyňou a syrom, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)

3. Domáce zemiakové gnochci so sušenými rajčinami a baby špenátom (300g)


Piatok

Poliavka: Zeleninová Minestróne s parmezánom (0,3l)

1. Hovädzia sviečková na smotane, knedľa (100g+160g)

2. Kuracie prsia v bazalkovo-horčicovej marináde s medom, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)

3. Domáce lievance s ovocím a čučoriedkami, čokoládou a šlahačkou (250g)

Týždenná ponuka

Farebné talianske rizoto Arborio s kúskami bravčovej panenky s parmezánom a smotanou (350g/100g)

Cena: 5,20€

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,20€

Mramorová Panna Cotta s kúskami tvarohu (80g)

Šalát týždňa – cena 3,60€

Listový šalát s marinovanou mozzarellou, cherry rajčinami a bazalkovým pestom (250g/80g)