Denné menu 16.5.-20.5.2016
Pondelok
Polievka: Hrachová s párkom a chlebíkom (0,3l)
1. Bravčový steak na smotanovej kapary omáčke, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky (110g+100g+50g)
2. Kurací plátok s restovanými šampiňónmi, slaninkou a tymiánom, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)
3. Linguine s feniklom, sušenými paradajkami, vňaťkou, zastruhané syrom (300g)
Utorok
Polievka: Karfiolovo brokolicová polievka (0,3l)
1. Grilovaná krkovička s rozmarínom, cesnakové maslo a omáčka demi glace, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky (130g+100g+50g)
2. Pražský kurací rezeň v cestíčku s malou praženicou, zemiaková kaša s maslom (100g+200g)
3. Domáce šúľance s údeným syrom, smotanou, opekaná klobáska a sekaný pór (300g)
Streda
Polievka: Cesnaková so šunkou a krutónmi (0,3l)
1. Hovädzie chilli con carne s fazuľkami, ryža (100g+200g)
2. Kurací plátok zapekaný s ananásom a syrom, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)
3. Zemiakovo-rybacie karbonátky s kôprovým dresingom, citrónom a šalátikom s repovými lístkami (300g)
Štvrtok
Polievka: Zemiaková na kyslo s vajíčkom (0,3l)
1. Domáca zabíjačka s kyslou kapustou a varenými zemiakmi (130g+200g)
2. Vykostené kuracie stehno grilované s barbecue omáčkou, 1/2 ryža, 1/2 opekané zemiaky (130g+100g+50g)
3. Špenátové palacinky plnené grilovanou zeleninou, preliate syrovou omáčkou (300g)
Piatok
Polievka: Hovädzí vývar s celestínskymi rezancami a zeleninou (0,3l)
1. Černohorský bravčový rezeň so syrom, varené zemiaky (100g+200g)
2. Hydinová pečeň na červenom víne so slaninkou, bylinková ryža a viedenská cibuľka (150g+200g)
3. Ryžový nákyp s jahodami, bielou čokoládou, mätou a topingom (250g)
Týždenná ponuka
Smotanovo parmezánové rizoto Arborio s kúskami bravčovej panenky a pestom z medvedieho cesnaku a rukoly (300g)
Cena: 5,60€
Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,20€
Rebarbora varená v aromatickom náleve, podávaná s vanilkovým krémom a opekanými piškótami (80g)
Šalát týždňa – cena 3,60€
Listový šalát s kúskami vyprážanej nivy, vlašskými orechami, repovými lístkami a pečivom (300g)