Denné menu 25.2.-1.3.2019

Pondelok

Polievka: Zemiaková s paprikou (0,3l)*1

1. Čevapčiči s horčicou a cibuľovým šalátom, varené zemiaky (150g+160g)*1,3,7

2. Gurmánske hydinové soté so šunkou, ryža (120g+200g)*7

3. Špagety Genoveze s parmezánom, bazalkou a rukolou (250g)*1,3,7


Utorok

Polievka: Zeleninová (0,3l)*1,9

1. Jelení guláš s kysnutou knedľou (100g+160g)*1,3,7

2. Kurací steak na pomarančovej omáčke so zázvorom a vlašskými orechami, ryža (120g+200g)*7,8

3. Kuskus s grilovanou zeleninou a paradajkami, bazalkové pesto (250g)*1,3,7


Streda

Polievka: Hŕstková s opečeným chlebíkom (0,3l)*1

1. Bravčové karé na sedliackej omáčke s cesnakom a cibuľkou, 1/2 ryža, 1/2 opekané zemiaky (110g+100g+50g)*10

2. Čičmánska kuracie pečienka s jablkami, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (130g+100g+50g)*10

3. Bryndzové halušky so slaninou a pórom (250g)*1,3,7


Štvrtok

Polievka: Slepačia krémová s mäsom (0,3l)*1,3,7,9

1. Bravčová krkovička na kremžskej horčici, 1/2 ryža, 1/2 opekané zemiaky (110g+100g+50g)*7,10

2. Kurací steak s mrkvou, brokolicou a prírodnou omáčkou, ryža (120g+150g)*7

3. Vyprážané filé v citrónovej strúhanke s varenými zemiakmi (150g+150g)*1,3,4,7


Piatok

Polievka: Kelová so slaninkou (0,3l)*1

1. Obrátený bravčový rezeň, pučené zemiaky s maslom (110g+200g)*1,3,7

2. Kuracie mäsko na rizote s hráškom a kukuricou, mascarpone a parmezánom (300g)*7

3. Palacinky s nutelou, banánom a domácim tpingom (250g)*1,3,7

Týždenná ponuka

Medailónky z bravčovej panenky so slivkovou omáčkou, 1/2 ryža, 1/2 krokety (150+100g+50g)*1,3,7

Cena: 6,20€

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,50€

Cheese cake podľa ponuky (80g)*7

Šalát týždňa – cena 4,10€

Miešaný šalat Waldorf s hroznom, stopkovým zelerom a dresingom (300g)*1,7