Denné menu 4.6.-8.6.2018

Pondelok

Polievka: Karfiólová so zemiakmi (0,3l)*1,7

1. Bravčové karé na horčičných semiačkach, 1/2 ryža, 1/2 cesnakové americké zemiaky (120g+100g+50g)*7,10

2. Kurací plátok zapekaný s hermelínom, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (120g+100g+50g)*7

3. Ragú z hlivy od neďalekého pestovateľa podávané so zemiakovými rostami (150g+150g)*1,3,7


Utorok

Polievka: Zeleninová strúhaná (0,3l)*7,9

1. Grilovaná bravčová krkovička s kyslou kapustou a údeným syrom, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky (130g+100g+50g)*7

2. Kurací steak na špargľovom kréme s bielym vínom a maslom, ryža s pažítkou (120g+150g)*7

3. Šalát cézar s domácim dresingom z ančovičiek s majonézou, kuracími kúskami a krutónmi (300g)*1,3,4,7


Streda

Polievka: Zelerová krémová s opekaným chlebíkom (0,3l)1,3,7

1. Steak z bravčového karé na opekaných zemiakoch pučených s tvarohom a pórom (110g+150g)*7

2. Kurací plátok zapečený s paprikou a fetou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (120g+100g+50g)*1,3,7

3. Domáce halušky s bryndzou, slaninou a pórom (300g)*1,3,7


Štvrtok

Polievka: Frankfurtská s chlebíkom (0,3l)1,3,7

1. Dusené hovädzie s kôprovou omáčkou a kysnutou knedľou (100g+160g)*1,3,7

2. Pečené kuracie stehno v orientálnej marináde podávané s ryžou Basmati (260g+150g)

3. Plnený encián s kelom a slaninkou, pečený v lístkovom ceste, varené zemiaky, tatárska omáčka (80g+150g)1,3,7


Piatok

Polievka: Slepačia s mäsom a zeleninou (0,3l)1,3,7,9

1. Šťavnaté bravčové rizoto so syrom (250g)*7

2. Parižsky kurací rezeň v cestíčku so šunkou a hráškom, zemiaková kaša (120g+150g)

3. Palacinky s džemom, ovocím, čokoládou a šľahačkou (250g)*1,3,7

Týždenná ponuka

Rizoto arborio s kúskami lososa, hráškom, karotkou a parmezánom (150g+150g)*4,7

Cena: 6,20€

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,50€

Domáca marlenka (80g)*1,3,7,8

Šalát týždňa – cena 3,80€

Miešaný listový šalát s opekanou cviklou, nivovou penou, balsamicom a pečivom (300g)1,7