Denné menu 5.12.-9.12.2016

Pondelok

Polievka: Karfiólová s mrkvou (0,3l)*1,7

1. Karé na omáčke zo zeleného korenia, brandy, a smotany, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky (110g+100g+50g)*7

2. Kuracie prsia v bazalkovo-horčičnej marináde s medom, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)*10

3. Penne s nivovou omáčkou s brokolicou a smotanou (250g)*1,3,7


Utorok

Polievka: Paradajková (0,3l)*1

1. Bravčove karé na sedliackej omáčke zo slaninky, cibuľky a cesnaku, 1/2 ryža, 1/2 opekané zemiaky (110g+100g+50g)

2. Kuracie soté Hawai s ananásom a ryžou-jemne pikantné (100g+150g)

3. Hlivový perkelt s maslovými haluškami s petržlenovou vňaťkou (150g+150g)*1,3,7


Streda

Polievka: Teľací vývar so širokými rezancami (0,3l)*1,9

1. Konfitovaná bravčová krkovička s omáčkou z cibuľovej marmelády a červeného vína, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky (130g+100g+50g)

2. Kurací plátok na gaštanoch, slaninke a brusniciach, ryža (100g+150g)

3. Vyprážané rybie filé so zemiakovým majonézovým šalátom (150g+250g)*1,3,4,7


Štvrtok

Polievka: Hrachová s krutónmi (0,3l)*1

1. Sekaný bravčový rezeň so syrom, zemiaková kaša a kyslé uhorky (150g+150g)*1,3,7

2. Kurací steak na sweet corn chilli omáčke, ryža (100g+150g)

3. Zeleninová Musaka s paradajkami a pestom, malý šalátik (300g)*1


Piatok

Polievka: Šampiňónová (0,3l)*1,7

1. Segedínsky guláš s kysnutou knedľou (120g+160g)*1,3,7

2. Zapekané kuracie prsia s paradajkami, mozzarellou a provensálskymi bylinkami, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)*7

3. Sladké rizoto s miešaným kompótovým ovocím, preliate čokoládou a domácim karamelom (250g)*7

Týždenná ponuka

Rizoto Arborio s kúskami bravčovej panenky, vlašskými orechami, nivou a rukolou (250g)*7,8

Cena:  5,60€

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,50€

Domáci teplý ďatlový koláč s karamelom a vanilkovou zmrzlinou (80g)*1,3,7

Šalát týždňa – cena 3,60€

Šalát Nicoise s tuniakom, olivami, paradajkami a francúzskymi fazuľkami (250g)*1,4