Denné menu 6.4.-10.4.

Cena 3,60 €


Pondelok

Sviatok

 


Utorok

Polievka: Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami (0,3l)

1. Bravčový plátok na pikantnej omáčke s fazuľkami a paradajkami, americké zemiaky (110g+150g)

2. Pečené kuracie stehná na bylinkách a víne, ryža (250g+200g)

3. Cestoviny á la carbonára so slaninou, smotanou a žĺtkami (300g)

 


Streda

Polievka: Hŕstková so slaninkou a chlebíkom (0,3l)

1. Grilovaná bravčová krkovička zapekaná s viedenskou cibuľkou a nivou, ryža (130g+200g)

2. Kurací plátok na ratatouille zelenine, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)

3. Francúzske zemiaky, kyslá príloha (300g)

 


Štvrtok

Polievka: Šampiňónová (0,3l)

1. Obrátený bravčový rezeň s cenakom, zemiakové pyré a kyslá uhorka (110g+200g)

2. Žilinské kuracie soté s hráškom a kukuricou, ryža (100g+200g)

3. Spaghettini aglio olio s bazalkou a parmezánom (300g)

 


Piatok

Polievka: Mrkvový krém s pomarančovou pangrattatou (0,3l)

1. Dusený bravčový plátok na opekaných zemiakoch s mätou a hruškou (110g+150g)

2. Plnená kuracia rolka s enciánom a kápiou, ryža (100g+200g)

3. Palacinky s džemom a vanilkovým krémom (300g)

 

Týždenná ponuka

Bravčová panenka na slivkovej omáčke s badiánom, škoricou podávaná s opekanými zemiakmi

Cena: 5,40€

 

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,20€

Jahodová roláda s karamelom (80g)