Denné menu 6.4.-10.4.
Cena 3,60 €
Pondelok
Sviatok
Utorok
Polievka: Hovädzí vývar so zeleninou a rezancami (0,3l)
1. Bravčový plátok na pikantnej omáčke s fazuľkami a paradajkami, americké zemiaky (110g+150g)
2. Pečené kuracie stehná na bylinkách a víne, ryža (250g+200g)
3. Cestoviny á la carbonára so slaninou, smotanou a žĺtkami (300g)
Streda
Polievka: Hŕstková so slaninkou a chlebíkom (0,3l)
1. Grilovaná bravčová krkovička zapekaná s viedenskou cibuľkou a nivou, ryža (130g+200g)
2. Kurací plátok na ratatouille zelenine, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)
3. Francúzske zemiaky, kyslá príloha (300g)
Štvrtok
Polievka: Šampiňónová (0,3l)
1. Obrátený bravčový rezeň s cenakom, zemiakové pyré a kyslá uhorka (110g+200g)
2. Žilinské kuracie soté s hráškom a kukuricou, ryža (100g+200g)
3. Spaghettini aglio olio s bazalkou a parmezánom (300g)
Piatok
Polievka: Mrkvový krém s pomarančovou pangrattatou (0,3l)
1. Dusený bravčový plátok na opekaných zemiakoch s mätou a hruškou (110g+150g)
2. Plnená kuracia rolka s enciánom a kápiou, ryža (100g+200g)
3. Palacinky s džemom a vanilkovým krémom (300g)
Týždenná ponuka
Bravčová panenka na slivkovej omáčke s badiánom, škoricou podávaná s opekanými zemiakmi
Cena: 5,40€
Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,20€
Jahodová roláda s karamelom (80g)