Denné menu 8.2.-12.2.
Pondelok
Polievka: Zeleninová (0,3l)
1. Bravčové karé na hubovej omáčke, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (110g+100g+50g)
2. Kuracie soté so syrovou omáčkou a brokolicou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)
3. Špagety A la Carbonara so slaninkou, smotanou, zahusťované žĺtkom (300g)
Utorok
Polievka: Hrachová s opečeným chlebíkom (0,3l)
1. Moravský vrabec s kyslou kapustou a kysnutou knedľou (100g+160g)
2. Pražský kurací rezeň s malou praženicou, pučené zemiaky a restovaná cibuľka (100g+200g)
3. Zemiaková Musaka(zakepané zemiaky so zeleninou a fetou) (300g)
Popolcová Streda
Polievka: Šampiňónová(0,3l)
1. Bravčové karé zapekané s restovanou paprikou a gazdovským syrom, 1/2 ryža, 1/2 opekané zemiaky (110g+100g+50g)
2. Rybie filé s maslovou omáčkou s koriandrom, chili a zázvorom, varené zemiaky (150g+200g)
3. Domáce šišky s džemom a cukrom (300g)
Štvrtok
Polievka: Sedliacka s krúpami a klobáskou (0,3l)
1. Pečená bravčová krkovička na omáčke z čierneho piva a cesnaku, pečené zemiaky (130g+200g)
2. Kurací plátok na horčičných semiačkach a dijónskej horčici, ryža (100g+200g)
3. Rizoto parboiled s kuracími kúskami, zeleninou a syrom (300g)
Piatok
Polievka: Balkánsky vývar s hovädzím mäsom (0,3l)
1. Domáca zabíjačka: klobáska, jaternica, dusená kyslá kapusta a varené zemiaky (150g+200g)
2. Kurací steak na provensálsky spôsob s ryžou s paradajkami a vňaťkou (100g+200g)
3. Domáce moravské koláče s lekvárom a posýpkou (250g)
Týždenná ponuka
Marinovaná bravčová panenka so slivkovou omáčkou s badiánom a červeným vínom, 1/2 ryža, 1/2 krokety (150g+100g+50g)
Cena: 5,60€
Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,20€
Crepe Suzette s pomarančami, mätou a strúhanou 80% čokoládou (80g)
Šalát týždňa – cena 3,60€
Miešaný listový šalát s vlašskými orechami, citrónovým dresingom a quenelle z modrého syra (300g)
Zároveň si Vás dovoľujeme pozvať na valentínsku večeru pre dvoch v dátume 12.2-14.2.
Rezervácie sú výhodou
http://sentami.sk/udalosti-a-akcie/valentin-2016/