Denné menu 8.2.-12.2.

Pondelok

Polievka: Zeleninová (0,3l)

1. Bravčové karé na hubovej omáčke, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (110g+100g+50g)

2. Kuracie soté so syrovou omáčkou a brokolicou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)

3. Špagety A la Carbonara so slaninkou, smotanou, zahusťované žĺtkom (300g)


Utorok

Polievka: Hrachová s opečeným chlebíkom (0,3l)

1. Moravský vrabec s kyslou kapustou a kysnutou knedľou (100g+160g)

2. Pražský kurací rezeň s malou praženicou, pučené zemiaky a restovaná cibuľka (100g+200g)

3. Zemiaková Musaka(zakepané zemiaky so zeleninou a fetou) (300g)


Popolcová Streda

Polievka: Šampiňónová(0,3l)

1. Bravčové karé zapekané s restovanou paprikou a gazdovským syrom, 1/2 ryža, 1/2 opekané zemiaky (110g+100g+50g)

2. Rybie filé s maslovou omáčkou s koriandrom, chili a zázvorom, varené zemiaky (150g+200g)

3. Domáce šišky s džemom a cukrom (300g)


Štvrtok

Polievka: Sedliacka s krúpami a klobáskou (0,3l)

1. Pečená bravčová krkovička na omáčke z čierneho piva a cesnaku, pečené zemiaky (130g+200g)

2. Kurací plátok na horčičných semiačkach a dijónskej horčici, ryža (100g+200g)

3. Rizoto parboiled s kuracími kúskami, zeleninou a syrom (300g)


Piatok

Polievka: Balkánsky vývar s hovädzím mäsom (0,3l)

1. Domáca zabíjačka: klobáska, jaternica, dusená kyslá kapusta a varené zemiaky (150g+200g)

2. Kurací steak na provensálsky spôsob s ryžou s paradajkami a vňaťkou (100g+200g)

3. Domáce moravské koláče s lekvárom a posýpkou (250g)

Týždenná ponuka

Marinovaná bravčová panenka so slivkovou omáčkou s badiánom a červeným vínom, 1/2 ryža, 1/2 krokety (150g+100g+50g)

Cena: 5,60€

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,20€

Crepe Suzette s pomarančami, mätou a strúhanou 80% čokoládou  (80g)

Šalát týždňa – cena 3,60€

Miešaný listový šalát s vlašskými orechami, citrónovým dresingom a quenelle z modrého syra (300g)

 

Zároveň si Vás dovoľujeme pozvať na valentínsku večeru pre dvoch v dátume 12.2-14.2.

Rezervácie sú výhodou

http://sentami.sk/udalosti-a-akcie/valentin-2016/