Denné menu od 12.1. do 16.1.
Cena 3,60 €
Pondelok
Polievka: Kelová so slaninkou a zemiakmi (0,3l)
1. Bravčové karé na pikantnej omáčke s fazuľkou a paradajkami + ryža/hranolky (110g+100/50g)
2. Zapekaný kurací plátok s enciánom + opekané zemiaky (100g+200g)
3. Zeleninové rizoto so strúhaným údeným oštiepkom (300g)
Utorok
Polievka: Paradajková s mozzarellou a bazalkovým pestom (0,3l)
1. Bravčová pečeň na čiernom pive s cesnakom + pučené zemiaky s cibuľkou (130g+200g)
2. Grilované kuracie kúsky na blanžírovanej koreňovej zelenine + ryža (100g+200g)
3. Vyprážaný syr, domáca tatárska omáčka + varené zemiaky (100g+200g)
Streda
Polievka: Hŕstková so zeleninou (0,3l)
1. Pečená bravčová krkovička s viedenskou cibuľou + pečené zemiaky so slaninkou (130g+200g)
2. Marinovaný krehký kurací steak, zelenina + ryža (100g+200g)
3. Domáce zemiakové placky so šampiňónovým ragú (300g)
Štvrtok
Polievka: Cesnaková so šunkou a pečeným domácim chlebíkom (0,3l)
1. Zapekaný bravčový plátok s ovčím syrom a kápiou + opekané zemiaky (110g+200g)
2. Kurací rezeň v bylinkovo-syrovom cestíčku + varené zemiaky (100g+200g)
3. Cestoviny penne s rajčinami, hráškom, smotanou a syrom (300g)
Piatok
Polievka: Zemiaková na kyslo s vajíčkom (0,3l)
2. Smotanové kuracie soté s brokolicou + šafránová ryža (100g+200g)
1. Bravčový belehradský rezeň + lečové zemiaky (110g+200g)
3. Zemiakové šúlance s makom a slivkovým lekvárom (300g)