Denné menu od 12.1. do 16.1.

Cena 3,60 €


Pondelok

Polievka: Kelová so slaninkou a zemiakmi (0,3l)

1. Bravčové karé na pikantnej omáčke s fazuľkou a paradajkami + ryža/hranolky (110g+100/50g)

2. Zapekaný kurací plátok s enciánom + opekané zemiaky (100g+200g)

3. Zeleninové rizoto so strúhaným údeným oštiepkom (300g)


Utorok

Polievka: Paradajková s mozzarellou a bazalkovým pestom (0,3l)

1. Bravčová pečeň na čiernom pive s cesnakom + pučené zemiaky s cibuľkou (130g+200g)

2. Grilované kuracie kúsky na blanžírovanej koreňovej zelenine + ryža (100g+200g)

3. Vyprážaný syr, domáca tatárska omáčka + varené zemiaky (100g+200g)


Streda

Polievka: Hŕstková so zeleninou (0,3l)

1. Pečená bravčová krkovička s viedenskou cibuľou + pečené zemiaky so slaninkou (130g+200g)

2. Marinovaný krehký kurací steak, zelenina + ryža (100g+200g)

3. Domáce zemiakové placky so šampiňónovým ragú (300g)


Štvrtok

Polievka: Cesnaková so šunkou a pečeným domácim chlebíkom (0,3l)

1. Zapekaný bravčový plátok s ovčím syrom a kápiou + opekané zemiaky (110g+200g)

2. Kurací rezeň v bylinkovo-syrovom cestíčku + varené zemiaky (100g+200g)

3. Cestoviny penne s rajčinami, hráškom, smotanou a syrom (300g)


Piatok

Polievka: Zemiaková na kyslo s vajíčkom (0,3l)

2. Smotanové kuracie soté s brokolicou + šafránová ryža (100g+200g)

1. Bravčový belehradský rezeň + lečové zemiaky (110g+200g)

3. Zemiakové šúlance s makom a slivkovým lekvárom (300g)