Denné menu od 23.2.-27.2.

Cena 3,60 €


Pondelok

Polievka: Špenátový krém s haluškami (0,3l)

1. Bravčový steak vo farebnom korení s cesnakovým maslom, opekané zemiaky (110g+200g)

2. Kuracia roláda so sušenými paradajkami a syrom, ryža (130g+200g)

3. Špagety a la Carbonara (250g)

 


Utorok

Polievka: Pórová so zatrepaným vajíčkom (0,3l)

1. Bravčový stroganov s kyslou uhorkou a ryžou (130g+200g)

2. Kuracie kúsky na krúpkovom rizote s kukuricou, hráškom, mrkvou a syrom(100g+200g)

3. Domáce šúľance so smotanou, údeným syrom a slaninkou (250g)

 


Streda

Polievka: Frankfurtská s párkom a domácim chlebíkom (0,3l)

1. Pečený bravčový bôčik s kyslou kapustou a s domácou varenou knedľou(150g+160g)

2. Marinovaný kurací plátok, bylinková ryža (100g+200g)

3. Miešaný zeleninový šalát s kuracím mäsom a opekanou bagetkou (250g+80g)

 


Štvrtok

Polievka: Hŕstková (0,3l)

1. Bravčový plátok na pikantnej omáčke s paradajkami a fazuľkou, americke zemiaky (110g+200g)

2. Kuracie soté na zelenine Julien s ryžou (100g+200g)

3. Tradičné škótske vajíčko (v jaternicovej kaši), varené zemiaky, kyslá uhorka (200g+150g)

 


Piatok

Polievka: Zeleninová Minestrone s parmezánom (0,3l)

1. Obrátený bravčový rezeň s viedenskou cibuľkou, zemiakové pyré s pažítkou a maslom (110g+200g)

2. Hydinová pečeň na cibuľke plnená do bylinkovej palacinky  (130g+120g)

3. Moravské koláče s tvarohom a slivkami (250g)

 

Týždenná ponuka

Talianske rizoto Arborio s kúskami bravčovej panenky a grilovanou cuketou, zastrúhane parmezánom(100g+150g)

Cena: 5,40€

 

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,20€

Teplá jablková štrúdľa s hrozienkami a zmrzlinou (100g)