Denné menu od 23.2.-27.2.
Cena 3,60 €
Pondelok
Polievka: Špenátový krém s haluškami (0,3l)
1. Bravčový steak vo farebnom korení s cesnakovým maslom, opekané zemiaky (110g+200g)
2. Kuracia roláda so sušenými paradajkami a syrom, ryža (130g+200g)
3. Špagety a la Carbonara (250g)
Utorok
Polievka: Pórová so zatrepaným vajíčkom (0,3l)
1. Bravčový stroganov s kyslou uhorkou a ryžou (130g+200g)
2. Kuracie kúsky na krúpkovom rizote s kukuricou, hráškom, mrkvou a syrom(100g+200g)
3. Domáce šúľance so smotanou, údeným syrom a slaninkou (250g)
Streda
Polievka: Frankfurtská s párkom a domácim chlebíkom (0,3l)
1. Pečený bravčový bôčik s kyslou kapustou a s domácou varenou knedľou(150g+160g)
2. Marinovaný kurací plátok, bylinková ryža (100g+200g)
3. Miešaný zeleninový šalát s kuracím mäsom a opekanou bagetkou (250g+80g)
Štvrtok
Polievka: Hŕstková (0,3l)
1. Bravčový plátok na pikantnej omáčke s paradajkami a fazuľkou, americke zemiaky (110g+200g)
2. Kuracie soté na zelenine Julien s ryžou (100g+200g)
3. Tradičné škótske vajíčko (v jaternicovej kaši), varené zemiaky, kyslá uhorka (200g+150g)
Piatok
Polievka: Zeleninová Minestrone s parmezánom (0,3l)
1. Obrátený bravčový rezeň s viedenskou cibuľkou, zemiakové pyré s pažítkou a maslom (110g+200g)
2. Hydinová pečeň na cibuľke plnená do bylinkovej palacinky (130g+120g)
3. Moravské koláče s tvarohom a slivkami (250g)
Týždenná ponuka
Talianske rizoto Arborio s kúskami bravčovej panenky a grilovanou cuketou, zastrúhane parmezánom(100g+150g)
Cena: 5,40€
Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,20€
Teplá jablková štrúdľa s hrozienkami a zmrzlinou (100g)