Denné menu 23.3.-27.3.

Cena 3,60 €


Pondelok

Polievka: Rascová s vajíčkom a zemiakmi (0,3l)

1. Bačova kapsa z karé, kyslej kapusty a slaninky, varené zemiaky (110g+200g)

2. Pečené kurča na mede a rozmaríne, dusená ryža (250g+200g)

3. Špenátové palacinky s grilovanou zeleninou a syrovou omáčkou (300g)

 


Utorok

Polievka: Hovädzí vývar so zeleninou a celestýnskymi rezancami (0,3l)

1. Bravčové karé so zelenými fazuľkami a demi glace omáčkou, americké zemiaky (110g+180g)

2. Kuracie prsia zapekané s enciánom a provensálskymi bylinkami, 1/2ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)

3. Špagety so sladkými talianskymi rajčinami, olivami, bazalkou a strúhanou mozzarellou (300g)

 


Streda

Polievka: Krúpková so zemiakmi a údenou krkovičkou (0,3l)

1. Hovädzie zadné na chrenovej omáčke s varenou knedľou (110g+160g)

2. Kuracie prsia v syrovo-bylinkovom cestíčku, zemiakové pyré s mrkvou (100g+200g)

3. Zeleninové rizoto so smotanou, bylinkami a parmezánom (300g)

 


Štvrtok

Polievka: Jarná zeleninová s krupicovými haluškami (0,3l)

1. Bravčové karé zapekané so šampiňónmi a praženou cibuľkou, dusená ryža (110g+200g)

2. Restované kuracie kúsky po sedliacky so zemiakovými plackami (100g+200g)

3. Špenátový prívarok, 2x volské oko a varené zemiaky (300g)

 


Piatok

Polievka: Frankfurtská s párkom (0,3l)

1. Grilovaná krkovička s kukuričným pyré, opekané zemiaky (110g+150g)

2. Marinované kuracie prsia, zeleninový šalátik a bylinková ryža (100g+200g)

3. Domáce dukátové buchtičky s vanilkovým krémom (250g)


— http://sentami.sk/udalosti-a-akcie/chutne-vitanie-jari/ —


 

Týždenná ponuka

Restované kúsky hovädzej sviečkovice a panenky na pikantnej zeleninou s paradajkami podávané s ryžou (150g+200g)

Cena: 5,40€

 

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,20€

Mätová panna cotta s višňovou omáčkou (80g)