Denné menu 6.6.-10.6.2016

Pondelok

Polievka: Fazuľová papriková s chlebíkom (0,3l)

1. Bravčové karé na horčičných semiačkach, 1/2 ryža, 1/2 cesnakové americké zemiaky (110g+100g+50g)

2. Kurací plátok zapekaný s hermelínom, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)

3. Penne s paradajkami a tuniakom, olivami a syrom (300g)


Utorok

Polievka: Zeleninová minestróne s parmezánom (0,3l)

1. V kuse pečené bravčové karé plnené zmesou húb so špenátom a šalviou, zemiaková kaša (110g+150g)

2. Kurací steak na špargľovom kréme s bielym vínom a maslom, ryža s pažítkou (100g+150g)

3. Šalát cézar s domácim dresingom z ančovičiek s majonézou, kuracími kúskami a krutónmi (300g)


Streda

Polievka: Zelerová krémová s opekaným chlebíkom (0,3l)

1. Grilovaná bravčová krkovička na kyslej kapuste s údeným syrom, 1/2 ryža, 1/2 opekané zemiaky (130g+100g+50g)

2. Hydinový perkelt so smotanou a varenými kolienkami s vňaťkou (100g+150g)

3. Ryžové rezance s čerstvou zeleninou, kuracími kúskami a sójovou omáčkou (300g)


Štvrtok

Polievka: Gulášová (0,3l)

1. Bravčová pečeň so slaninkou, červeným vínom a viedenskou cibuľkou, ryža, kyslá uhorka (150g+150g)

2. Kurací plátok na anízovej omáčke s jablkami a maslom, klinčeková ryža (100g+150g)

3. Club sandwich s kuracinou, slaninou, paradajkami a hranolkami (100g+100g)


Piatok

Polievka: Slepačia s mäsom a zeleninou (0,3l)

1. Bravčový rezeň vyprážaný, zemiakový majonézový šalát (100g+200g)

2. Žilinské soté s hráškom a kukuricou, ryža (100g+150g)

3. Žemľovka s jablkami, hrozienkami, tvarohom a vlašskými orechami (250g)

Týždenná ponuka

Rizoto Arborio s kúskami hovädzej sviečkovice, bravčovej panenky a sušenými paradajkami, rukolové pesto a parmezán (300g)

Cena: 6,20€

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,20€

Piškótovo-tvarohová tortička s ovocím (80g)

Šalát týždňa – cena 3,60€

Miešaný zeleninový šalát s dresingom tisícich ostrovou, krabími tyčinkami a kúskami uvareného vajíčka, pečivo (300g)