Denné menu 10.2.-14.2.2020 4,90€

Pondelok

Polievka: Milánska s kôprom (0,3l)*1,7

1. Bravčové karé quatro formaggi so smotanou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (120g+100g+50g)*7

2. Čínske ryžové rezance so zeleninou, kuracím mäsom a sójovou omáčkou (250g)*3,6

3. Špagety Aglio ollio s cesnakom, parmezánom a rukolou (300g)*1,3,7


Utorok

Polievka: Kelová so slaninkou (0,3l)*1

1. Maďarský hovädzí guláš s kysnutou knedľou (100g+160g)*1,3,7

2. Kuracie prsia v bazalkovo- horčičnej marináde, ryža (120g+150g)*,7,10

3. Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky a domáca tatárska omáčka (150g+150g)*1,3,7


Streda

Polievka: Cesnaková so šunkou (0,3l)*1,7

1. Mletý bravčový rezeň so syrom, zemiaková kaša a domáca čalamáda (150g+200g)*1,3,7

2. Kurací gyros so zeleninovým šalátom, tzatziky dresingom a malými hranolkami (120g+100g)*1,7

3. Zeleninové rizoto so syrom a opečenými šampiňónmi, rukola a bazalkové pesto (250g)*7


Štvrtok

Polievka: Gulášová s chlebíkom (0,3l)*1

1. Bravčové karé na sedliackej omáčke s troškou chrenu,1/2 ryža, 1/2 opekané zemiaky (120g+100g+50g)*10

2. Hydinové soté s cuketou a sušenou paradajkou, ryža (120g+150g)

3. Kapustové strapačky so slaninou a sekaným pórom (250g)*1,3,7


Piatok

Polievka: Hovädzí vývar s rezancami a zeleninou (0,3l)*1,3,7,9

1. Bravčové karé podávané s kukuričným pyré, tymiánový demi glace, ½ ryža, ½ cesnakové americké zemiaky (120g+100g+50)*7

2. Pečené kuracie stehno podávané s výpekom, ryžou a šalátom (120g+200g)

3. Sladké rizoto s bielou čokoládou, jahodami, mätou a topingom (250g)*7

Týždenná ponuka

Marinované medailónky  z bravčovej panenky podávané s demi glace omáčkou a pučenými zemiakmi s bryndzou (150g+200g)*7

Cena: 6,20€

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,50€

čokoládový brownies s lesným ovocím (80g)*1,3,7

Šalát týždňa – cena 4,90€

Listový šalát s kúskami vyprážanej nivy, citrónovým dresingom a pečivom (300g)*1,3,7