Denné menu 18.1.-22.1.2016


 

Pondelok

Polievka: Smotanová s hráškom a haluškami (0,3l)

1. Bravčové karé s jemne pikantnou argentínskou omáčkou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (110g+100g+50g)

2. Kurací perkelt, cestovina premiešaná s petržlenovou vňaťkou a maslom (100g+200g)

3. Domáce Gnocchi so sušenými paradajkami, smotanou a baby špenátom (300g)


Utorok

Polievka: Krúpková so zeleninou a slaninkou (0,3l)

1. Bravčová pečeň na červenom víne a cibuľke, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky (150g+100g+50g)

2. Kurací steak na čerstvej parenej zelenine, ryža (100g+200g)

3. Vyprážaný syr v trojobale, varené zemiaky a domáca tatárska omáčka (100g+200g)


Streda

Polievka: Zelerová (0,3l)

1. Bravčový steak marinovaný vo farebnom korení a tymiáne, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky (110g+100g+50g)

2. Kuracie soté so julien zeleninou, ryža (100g+200g)

3. Domáce Lasagne Bolognese s bešamelom a hovädzím mäsom (300g)


Štvrtok

Polievka: Gulášová s chlebíkom (0,3l)

1. Pečená bravčová slabina s bylinkami a cesnakom, kyslá kapusta a kysnutá knedľa (150g+160g)

2. Kurací steak s hráškom a paprikou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)

3. Hlivové ragú  podávané so zemiakovými röstami (120g+150g)


Piatok

Polievka: Francúzka polievka s mušličkami a mäsom (0,3l)

1. Bravčový rezeň v cesnakovo-bylinkovom cestíčku, tlačené zemiaky s maslom (100g+200g)

2. Pečené kuracie stehná marinované v mede, zázvore a citróne, ryža (260g+200g)

3. Cisársky trhanec s mletými orechami a čokoládovým topingom (300g)

Týždenná ponuka

Kuracie rizoto Arborio so zeleninou, parmezánom a smotanou (300g/150g)

Cena: 4,80€

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,20€

Domáca bublanina s kompótovým ovocím a malinovým prelivom (80g)

Šalát týždňa – cena 3,60€

Miešaný zeleninový šalát s olivami, paradajkami a tuniakom, pečivo (300g)