Denné menu 3.2.-7.2.2020 4,90€

Pondelok

Polievka: Zemiaková sladkokyslá s pórom (0,3l)*1,7

1. Bravčové karé s jemne pikantnou omačkou s farebnými fazuľkami a paradajkami, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky (120g+100g+50g)

2. Kuracie soté Kung pao s arašidmi a sójovou omáčkou, jasmínová ryža (120g+150g)*6

3. Farfale s proscuittom, smotanou, syrom a sušenými paradajkami (300g)*1,3,7


Utorok

Polievka: Kapustová s chlebom (0,3l)*1

1. Pečená bravčová krkovička na omáčke z čierneho piva a rozmarínom, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky s cesnakom (130g+100g+50g)

2. Kurací plátok na grilovanej zelenine s prírodnou omáčkou, ryža (120g+150g)

3. Šošovicový prívarok s varenými zemiakmi a vajíčkom (2ks) (150g+150g)*1,3,7


Streda

Polievka: Bryndzová s čerstvou vňaťkou a haluškami (0,3l)*1,7

1. Mexický guláš so syrom a hráškovou ryžou (100g+150g)*7

2. Kuracie zapekané s ananásom s syrom, demi glace omáčka, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (120g+100g+50g)*7

3. Rybie filé pečené s cuketou a bazalkou, zemiakovo-batátovou kašou (150g+150g)*4,7


Štvrtok

Polievka: Zeleninová strúhaná (0,3l)*1,9

1. Moravský vrabec s kyslou kapustou a kysnutou knedľou (120g+160g)

2. Vykostené kuracie stehno s omáčkou s bylinkami, ryža (120g+150g)

3. Vyprážaný encián a varené zemiaky s maslom, brusnice (120g+150g)*1,3,7


Piatok

Polievka: Vývar s pečienkovými haluškami (0,3l)*1,3,9

1. Vyprážaný bravčový rezeň so zemiakovo-majonézovým šalátom (120g+250g)*7

2. Kurací plátok na domácej barbeque omáčke, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (120g+100g+50g)

3. Parená buchta s vanilkovým krémom, grankom a čokoládovým topingom (250g)*1,3,7

Týždenná ponuka

Vykostené marinované kuracie stehno s chrenovou demi glace omáčkou, opekané zemiakové plátky a šalát coleslaw (160g+150g)*7

Cena: 6,20€

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,50€

Citrónová torta s jahodovou omáčkou (80g)*1,3,7

Šalát týždňa – cena 4,90€

Grécky šalát s olivami, citrónový dresing, feta a cibuľové krúžky, pečivo (300g)*1,7

Zároveň si Vás dovoľujeme pozvať na valentínsku večeru pre dvoch v dátume 14.2-16.2.

Rezervácie sú výhodou