Denné menu 3.6.-7.6.2019

Pondelok

Polievka: Zemiaková kyslá (0,3l)*1,7

1. Bravčové karé na horčičných semiačkach, 1/2 ryža, 1/2 cesnakové americké zemiaky (120g+100g+50g)*7,10

2. Kurací plátok zapekaný s hermelínom, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (120g+100g+50g)*7

3. Cestoviny La prima vera s hráškom, brokolicou a smotanou, syr (250g)*1,3,7


Utorok

Polievka: Zeleninový borsč s pochúťkovou smotanou (0,3l)*7,9

1. Čevapčiči s varenými zemiaky zemiakmi a cibuľovým šalátikom a horčicou (150g+150g)*1,3,7

2. Kurací steak na špargľovom kréme s bielym vínom a maslom, ryža s pažítkou (120g+150g)*7

3. Šalát cézar s domácim dresingom z ančovičiek s majonézou, kuracími kúskami a krutónmi (300g)*1,3,4,7


Streda

Polievka: Zelerová krémová s opekaným chlebíkom (0,3l)1,3,7

1. Grilovaná bravčová krkovička s kyslou kapustou a údeným syrom, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky (130g+100g+50g)*7

2. Pečené kuracie stehno v orientálnej marináde podávané s ryžou Basmati (260g+150g)

3. Fazuľkový prívarok s vareným vajíčkom (2ks) a zemiakmi (150g+150g)*1,3,7


Štvrtok

Polievka: Frankfurtská s chlebíkom (0,3l)1,3,7

1. Steak z bravčového karé na opekaných zemiakoch pučených s tvarohom a pórom (110g+150g)*7

2. Kurací gyros s tzatziki dresingom, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (120g+100g+50g)*7

3. Plnený encián s kelom a slaninkou, pečený v lístkovom ceste, varené zemiaky, tatárska omáčka (80g+150g)1,3,7


Piatok

Polievka: Slepačia s mäsom a zeleninou (0,3l)1,3,7,9

1. Restovaná bravčová pečeň so slaninkou a červeným vínom, ryža (120g+150g)*7

2. Parižsky kurací rezeň v cestíčku so šunkou a hráškom, zemiaková kaša (120g+150g)

3. Palacinky s džemom, ovocím, čokoládou a šľahačkou (250g)*1,3,7

Týždenná ponuka

Kurací steak špikovaný so sušenou paradajkou podávaný na parmezánovom kréme, ryža (150g+150g)*7

Cena: 5,80€

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,50€

Belgická čekoláda s ovocím (80g)*7

Šalát týždňa – cena 4,10€

Miešaný zeleninový šalát s kúskami údeného lososa, kôprovým dresingom a pečivom (300g)1,4,7