Denné menu 6.6.-10.6.2016
Pondelok
Polievka: Fazuľová papriková s chlebíkom (0,3l)
1. Bravčové karé na horčičných semiačkach, 1/2 ryža, 1/2 cesnakové americké zemiaky (110g+100g+50g)
2. Kurací plátok zapekaný s hermelínom, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (100g+100g+50g)
3. Penne s paradajkami a tuniakom, olivami a syrom (300g)
Utorok
Polievka: Zeleninová minestróne s parmezánom (0,3l)
1. V kuse pečené bravčové karé plnené zmesou húb so špenátom a šalviou, zemiaková kaša (110g+150g)
2. Kurací steak na špargľovom kréme s bielym vínom a maslom, ryža s pažítkou (100g+150g)
3. Šalát cézar s domácim dresingom z ančovičiek s majonézou, kuracími kúskami a krutónmi (300g)
Streda
Polievka: Zelerová krémová s opekaným chlebíkom (0,3l)
1. Grilovaná bravčová krkovička na kyslej kapuste s údeným syrom, 1/2 ryža, 1/2 opekané zemiaky (130g+100g+50g)
2. Hydinový perkelt so smotanou a varenými kolienkami s vňaťkou (100g+150g)
3. Ryžové rezance s čerstvou zeleninou, kuracími kúskami a sójovou omáčkou (300g)
Štvrtok
Polievka: Gulášová (0,3l)
1. Bravčová pečeň so slaninkou, červeným vínom a viedenskou cibuľkou, ryža, kyslá uhorka (150g+150g)
2. Kurací plátok na anízovej omáčke s jablkami a maslom, klinčeková ryža (100g+150g)
3. Club sandwich s kuracinou, slaninou, paradajkami a hranolkami (100g+100g)
Piatok
Polievka: Slepačia s mäsom a zeleninou (0,3l)
1. Bravčový rezeň vyprážaný, zemiakový majonézový šalát (100g+200g)
2. Žilinské soté s hráškom a kukuricou, ryža (100g+150g)
3. Žemľovka s jablkami, hrozienkami, tvarohom a vlašskými orechami (250g)
Týždenná ponuka
Rizoto Arborio s kúskami hovädzej sviečkovice, bravčovej panenky a sušenými paradajkami, rukolové pesto a parmezán (300g)
Cena: 6,20€
Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,20€
Piškótovo-tvarohová tortička s ovocím (80g)
Šalát týždňa – cena 3,60€
Miešaný zeleninový šalát s dresingom tisícich ostrovou, krabími tyčinkami a kúskami uvareného vajíčka, pečivo (300g)