Denné menu 1.1.2018-5.1.2018

Pondelok

Zatvorené


Utorok

Zatvorené


Streda

Polievka: Hovädzí vývar s rezancami a zeleninou (0,3l)*1,3,9

1. Bravčové karé na argentínskej omáčke so stopkovým zelerom a paprikou, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky (120g+100g+50g)*9

2. Kuracie soté na žilinský spôsob s hráškom a kukuricou, ryža (120g+150g)*10

3. Špagety Genoveze s parmezánom, olivovým olejom a rukolou (250g)*1,3,7


Štvrtok

Polievka: Šošovicová s chlebíkom (0,3l)*1,7

1. Mäsové guľky s paradajkovou omáčkou a kysnutou knedľou (150g+150g)*1,3,7

2. Kuracie prsia marinované v mede, horčici a bazalke, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (120g+100g+50g)*10

3. Grilovaný údený syr s dresingom a pučenými zemiakmi s pórom (100g+150g)*1,7


Piatok

Polievka: Zeleninová (0,3l)*1,9

1. Bravčový černohorský rezeň so syrom a zemiakovou kašou s čerstvou vňaťkou (120g+200g)*1,3,7

2. Kuracie prsia s omáčkou s cuketou a sušenými paradajkami, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (120g+100g+50g)

3. Palacinky s nutelou a banánom, šľahačka (250g)*1,3,7

Týždenná ponuka

Mierne pikantné soté z bravčovej panenky na mexický spôsob s opekanými zemiakovými dukátikmi (150g+200g)

Cena: 5,80€

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,50€

Restované jabĺčko s vanilkovým krémom a nakladaným ovocím (80g)*7

Šalát týždňa – cena 3,80€

Šalát Waldorf so stopkovým zelerom, vlašskými orechami a domácim dresingom (300g)*7,8