Denné menu 29.1.-2.2.2018

Pondelok

Polievka: Cenaková so šunkou a krutónmi (0,3l)*1,7

1. Bravčové karé s jemne pikantnou omáčkou s farebnými fazuľkami, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiaky (120g+100g+50g)

2. Kurací plátok na horčičných semiačkach s dijónskou horčicou a troškou smotany, ryža (120g+200g)*7,10

3. Penne so smotanou, nivou a kúskami brokolice, rukola (300g)*1,3,7


Utorok

Polievka: Šošovicová na kyslo s chlebíkom (0,3l)*1,7

1. Konfitovaná bravčová krkovička na omáčke s cibuľovou marmeládou, 1/2 ryža, 1/2americké zemiaky (130g+100g+50g)

2. Kurací rezeň Milaneze v bylinkách a parmezáne, zemiaková kaša (120g+200g)*1,3,7

3. Domáce kapustové strapačky so slaninkou (300g)*1,3,7


Streda

Polievka: Mrkvová (0,3l)*1,7

1. Zemiaky na kyslo s pečenou sekanou a restovanou cibuľkou (150g+200g)*1,3,7

2. Kurací plátok zapekaný s broskyňou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (120g+100g+50g)*7

3. Vyprážaný encían s varenými zemiakmi a brusnicami (110g+150g)*1,3,7


Štvrtok

Polievka: Zeleninová mexická (0,3l)*1

1. Sviečková na smotane s brusnicami a knedľou (100g+160g)*1,3,7,9

2. Kurací steak na Neapolskej omáčke s bazalkou, ryža (120g+200g)

3. Zapečená brokolica s ementálom, maslom, varené zemiaky (150g+150g)*3,7


Piatok

Polievka: Francúzska s mletím mäskom (0,3l)*1,9

1. Bravčové karé zapekané so šampiňónmi a nivou, 1/2 ryža, 1/2 opekané zemiaky (110g+100g+50g)*7

2. Hydinový perkelt podávaný s kolienkami premiešanými s vňaťkou (120g+150g)*1,3,7

3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom s rumom (250g)*1,3,7

Týždenná ponuka

Pečený bravčový bôčik so smotanovým kelom, demi glace s konfitovaným cesnakom a pučené zemiaky s maslom (150g+150g)*7

Cena: 5,60€

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,50€

Domáca jogurtová terina s lesným ovocím (80g)*1,3,7

Šalát týždňa – cena 3,80€

Miešaný listový šalát s vlašskými orechami, citrónovým dresingom a vyprážanými kúskami nivy, pečivo (300g)*1,3,7,8