Denné menu 25.3.-29.3.2019

Pondelok

Polievka: Špenátová s vajíčkom a krutónmi (0,3l)*1,7

1.Bravčový plátok podávaný s kukuričným pyré a demi glace omáčkou, 1/2 ryža, 1/2 cesnakové americké zemiaky (120g+100g+50g)*7

2. Kuracie kung pao s kúskami morčacích pŕs a sójovou omáčkou, jasmínová ryža (120g+150g)*6

3. Linguine s hubovou omáčkou, troškou smotany a syrom (300g)*1,3,7


Utorok

Polievka: Boršč s pochúťkovou smotanou (0,3l)*1,7,9

1. Debrecínsky bravčový guláš s kysnutou knedľou (120g+160g)*1,3,7

2. Kurací steak na smotanovo estragónovej omáčke, pučené zemiaky s údeným syrom a maslom (120g+150g)*7

3. Špenátové palacinky plnené s grilovanou zeleninou, preliate syrovou omáčkou (250g)*1,3,7


Streda

Polievka: Z hlávkovej kapusty (0,3l)*1

1. Mletý bravčový rezeň so syrom, zemiaková kaša, čalamáda (150g+150g)*1,3,7

2. Zapekané kuracie prsia s broskyňou a syrom, demi glace omáčka, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (120g+100g+50g)*7

3. Domáce gnocchi so smotanou, špenátom a sušenými paradajkami (250g)*1,3,4,7


Štvrtok

Polievka: Tekvicová (0,3l)*1,7

1. Hovädzí tokáň s červeným vínom a pretlakom, tarhoňa (100g+150g)*1,7

2. Kuracie prsia s nivovou omáčkou a olivami, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (120g+100g+50g)*7

3. Vyprážaný syr v trojobale, varené zemiaky s olivovým olejom, domáca tatárska omáčka (110g+150g)*1,3,7


Piatok

Polievka: Francúzska (0,3l)*1,3,7,9

1. Bravčové karé zapekané s paprikou, cibuľkou a fetou, 1/2 ryža, 1/2 opekané zemiaky (120g+100+50g)*7

2. Kurací plátok so cider omáčkou s maslom, ryža (120g+150g)*7

3. Palacinky s džemom, ovocím a čokoládou (250g)*1,3,7

Týždenná ponuka

Soté z bravčovej panenky na mexický spôsob s opekanými zemiakmi a šalátikom (150g+200g)*7

Cena: 6,20€

Dezert dňa k dennému menu za zvýhodnenú cenu 1,50€

Kakaový koláč s kúskami bielej čokolády, citrónový preliv (80g)*1,3,7

Šalát týždňa – cena 4,10€

Miešaný zeleninový šalát s opekanou paprikou, citrónovým dresingom a nakladanou fetou  (300g)*1,7